KSZR Könyvtárak Katalógusa

KSZR könyvtárak: Bárdudvarnok, Csököly, Gige, Hedrehely, Hencse, Jákó, Kaposszerdahely, Kőkút, Mike, Patca, Rinyakovácsi, Szenna, Visnye, Zselickisfalud.

A KSZR könyvtárak saját állományának katalógusa egy közös online felületen ad lehetőséget a keresésre. Kiválaszthatja, hogy az összes KSZR könyvtárban, vagy csak adott könyvtárban akar keresni. Kereséskor nem szükséges az összes mezőt kitöltenie, elegendő azokat a mezőket kitölteni, ami alapján keresni szeretne. Több mező kitöltése esetén az “És” logikai kapcsolat több szempontot együttesen vesz figyelembe, így szűkebb találati halmazt eredményez, míg a “Vagy” logikai kapcsolat a szempontokat egymástól függetlenül kezeli, így bővebb találati halmazt eredményez.

KSZR Könyvtárak Katalógusa

 

A Megyei és Városi Könyvtár állományába tartozó és KSZR könyvtárakba letétbe helyezett dokumentumokra a Megyei és Városi Könyvtár KSZR katalógusában lehet keresni. Itt is a keresés után a lelőhely ad információt arról, hogy a keresett példány hol található, vagy lehetősége van a lelőhely mezőt kiválasztva csak adott lelőhelyen keresni.

Megyei és Városi Könyvtár KSZR Katalógusa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s